Uoči Češke

Hrvatska reprezentacija stigla u St. Etienne, duge cijevi oko hotela

Policija
Foto: Ozren Maršić
1/2
16.06.2016.
u 12:09

Ispred hotela u St. Etienneu su velike mjere osiguranja, a naoružani policajci zaustavljaju vozila već na autocesti

Hrvatska reprezentacija krenula je iz Deauvillea te stigla u St. Etienne gdje je sutra u 18 sati očekuje druga utakmica na Euru, i to protiv Češke.

Ispred hotela u St. Etienneu su velike mjere osiguranja, a naoružani policajci zaustavljaju vozila već na autocesti.

 

Hrvatska nikad nije igrala službenu utakmicu protiv Češke. U dosadašnja dva nastupa Hrvatska je upisala jednu pobjedu, a jedna utakmica je završila bez pobjednika, no Hrvatska je slavila nakon izvođenja jedanaesteraca.

Prvi put smo igrali u finalu Kupa kralja Hassana u Maroku u prosincu 1996. godine. Poveli su Česi golom Radeka Drulaka u 4. minuti, a izjednačio je Nenad Pralija u 29. minuti. Kako više nije bilo golova, pobjednik je razriješen izvođenjem kaznenih udaraca, a naša reprezentacija je pobijedila 4:1.

U drugom susretu u veljači 2011. Hrvatska je u Puli pobijedila 4:2 uz dva gola Nikole Kalinića, te po jednog Eduarda i Ive Iličevića.To je bila prva utakmica u kojoj je Češka primila četiri gola, a poslije su im četiri gola zabili i Rusi. Za Čehe su zabili Tomaš Rosicky i Tomaš Sivok.

>>Brozović je ‘kafanski čovjek’ koji je na Euru odlučio ne piti

>>Niko Kovač gušio, Ante Čačić im dao slobodu

>>Nećete vjerovati što je Čačić obećao igračima ako pobijede Češku!

Komentara 2

MS
mario.simunic15
12:56 16.06.2016.

a ovo su bile neslužbene utakmice? šta to znači? sudio je komšija Mate, a teren nije bio pravih dimenzija? ili brkate dva pojma; natjecateljska i prijateljska utakmica, od kojih bi obje trebale biti službene, po meni.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:23 16.06.2016.

Udruga Naš Hajduk koju vodi član SDP-a Marijo Mažić planira prekid utakmice Hrvatska - Češka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije