Obljetnica HDZ-a

Na Jarunu otkrivena spomen-ploča Franji Tuđmanu

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/5
Autor
Sandra Golemac
17.06.2014.
u 21:13

Svečanom su obilježavanju nazočili i Vladimir Šeks, Božidar Kalmeta, Slavko Goluža, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i brojni drugi članovi

U sklopu svečanog obilježavanja 25. obljetnice osnutka HDZ-a, točno na mjestu gdje je osnovana stranka, danas su u Ogulinskoj ulici na Jarunu predsjednik stranke Tomislav Karamarko i predsjednik kluba utemeljitelja Milan Kovač otkrili spomen-ploču s reljefom dr. Franje Tuđmana. Nakon što su podijelili srebrne značke ukupno 48 utemeljitelja stranke koji su sudjelovali na sastanku 17. lipnja 1989. godine, hadezeovci su na terenu NK Jarun odigrali nogometnu utakmicu protiv Humanih zvijezda.

Svečanom su obilježavanju nazočili i Vladimir Šeks, Božidar Kalmeta, Slavko Goluža, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i brojni drugi članovi.

>> Karamarko: Josipović će biti prvi predsjednik sa samo jednim mandatom!

Ključne riječi

Komentara 26

BO
bongosol
21:38 17.06.2014.

treba upozoriti susjede da paze na stvari po dvorištima !

FT
ftahi
22:55 17.06.2014.

Bilo je to igralište "NK Borac"

Avatar rajetin
rajetin
00:03 18.06.2014.

Ovo što vidim na slici izgleda kao bista, iliti poprsje, a ne ploča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije