Novi prosvjed bivših radnika

Agonija radnika Croatia Zadar linea traje 15 godina

vedran uranija prosvjed radnika croatia line zadar
Foto: Frane Šarić
26.03.2015.
u 10:44

Za našu agoniju kriva je predsjednica Trgovačkog suda, županijski državni odvjetnik koji nas nije htio ni primiti, a i Dinko Cvitan spav, rekao je Predrag Dušević

Bivši radnici nekadašnjeg zadarskog autobusera Croatia Zadar line prosvjedovali su ispred bivšeg tvorničkog kruga jer ni nakon 15 godina nisu dobili preko 4,5 milijuna kuna za otpremine. Uz to ni danas nisu riješeni sporovi oko imovine CZL-a vrijedne oko 100 milijuna kuna.

- Za našu agoniju kriva je predsjednica Trgovačkog suda, županijski državni odvjetnik koji nas nije htio ni primiti, a i Dinko Cvitan spava. Nekom je u interesu da ovo ovoliko traje i da kaznene prijave protiv Uprave stoje u ladicama - rekao je bivši radnik CZL-a, Predrag Dušević.

- Ohrabreni smo što nam je na pismo odgovorila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je od ministra Orsata Miljanića tražila konačno okončanje postupaka - rekao je Vedran Uranija pravni zastupnik SSSH. 

>> Sporo pravosuđe koči 4,5 milijuna kuna radničkih potraživanja u CZL-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije