Kraj minusa

Prošli tjedan smrznulo se more, ovaj temperature idu do 15 stupnjeva

more
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.01.2017.
u 07:00

U Zagrebu i na istoku zemlje bit će sunčano i toplije, a na moru slične temperature kao i u unutrašnjosti, ali uz kišu

Nakon uzastopnih minusa, oblačnog vremena, sumaglice i magle prošli tjedan, ovaj tjedan očekuje se rast temperature i topljenje snijega. Prema sedmodnevnoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, od sredine tjedna temperatura će u unutrašnjosti porasti iznad 10 Celzijevih stupnjeva.

Nakon minusa i kiše početkom tjedna, već se u srijedu u Zagrebu očekuje dnevna maksimalna temperatura od 11 stupnjeva, dok će u noći još biti blagi minus, ali dan kasnije i noć će biti u plusu, a dnevna temperatura porast će do 12 stupnjeva, a u subotu i do 15 stupnjeva.

Slična prognoza i slične temperature očekuju se i na istoku zemlje. U Osijeku će u subotu temperatura dostići 14 stupnjeva. U Gospiću najviše 11 stupnjeva.

Slične će biti temperature i u ostalim dijelovima Hrvatske, no na moru će i noći biti dosta toplije nego u unutrašnjosti zemlje, od tri do šest stupnjeva, ali se ondje očekuje i više kiše tijekom tjedna.

U Splitu i Zadru će tempetarura danju rasti do 13 stupnjeva, u Dubrovniku do 12, a u Šibeniku i do 15 stupnjeva. Na sjeveru Jadrana temeprature će biti do 12 Celzijevih stupnjeva.

> > Konačno kraj minusima: Evo kojeg dana sljedećeg tjedna se prestajemo smrzavati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije