NOVSKA

Dvojac se predstavio kao policija pa ženi (90) ukrali nakit

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
04.11.2015.
u 13:53

Predstavili kao policijski službenici te joj rekli da su zbog ranijih krađa zlatnog nakita došli usporediti njen nakit.

Nepoznati muškarac i žena su u utorak, u Kolodvorskoj ulici u Novskoj, na prevaru opljačkali 90-godišnju ženu. Naime, oni su se predstavili kao policijski službenici te joj rekli da su zbog ranijih krađa zlatnog nakita došli usporediti njen nakit.

Povjerovavši im starica je donijela sav nakit koji ima, a kradljivci su iskoristili pogodan trenutak te ga ukrali i  udaljili se u nepoznatom smjeru. Policija je od oštećene zaprimila kaznenu prijavu zbog krađe te se poduzimaju daljnje mjere traganja za počiniteljima.

>>  Provalili u osam obiteljskih kuća i ukrali nakit vrijedan 140.000 kuna

Komentara 1

LA
LANA555
00:01 05.11.2015.

A kaj ce joj nakit ak ima 90 god ? Salim se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije