'Iza kamere'

Poznati reporteri otkrili su kako izgleda njihov posao tijekom zahtjevnog razdoblja predizborne kampanje

reporteri Nove TV
Foto: Nova TV
06.09.2016.
u 13:13

Zahvaljujući dugogodišnjem profesionalnom iskustvu, izazove koji se u kampanji javljaju svakodnevno iznova savladavaju i pred gledatelje donose vjerodostojne i objektivne informacije

Reporteri Nove TV Mislav Bago, Tatjana Krajač, Andrija Jarak i Ivana Brkić Tomljenović otkrili su kako izgleda njihov posao tijekom zahtjevnog razdoblja predizborne kampanje.

Profesionalce Nove TV, čiji predani rad donosi najbolje rezultate, a vijesti prati najviše gledatelja u Hrvatskoj, navikli smo gledati u ulozi onih koji postavljaju pitanja i kojima odgovaraju. "U kratkom videu, obrnuli smo perspektivu na koju su navikli te ih zatražili odgovore na pitanja o njihovu svakodnevnom radu", priopćili su s Nove TV.

Upravo zahvaljujući dugogodišnjem profesionalnom iskustvu, izazove koji se u kampanji javljaju svakodnevno iznova savladavaju i pred gledatelje donose vjerodostojne i objektivne informacije.

Njihova iskustva, mišljenja o kampanji i političarima, možete pogledati u kratkom zanimljivom razgovoru "iza kamere"...

 

Ključne riječi

Komentara 1

RP
rpzagreb
15:06 06.09.2016.

Čestitam vam na radu sa "takvima" jer sigurno nije lako. Samo budite principijelni i uporni u inzistiranju na konkretnim odgovorima. Takvima ne odgovara nikakva konkretnost i baš zato trebaju i moraju davati jasne izjave iza kojih moraju odgovorno stajati. U protivnom, sve nema smisla, osim političarsko-populističkih blebetanja punih lijepih riječi i bezvrijednih obećanja - tj. na informativni freak show i prije i poslije izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije