Cibonina utakmica sezone

Mulaomerović: Nemamo pravo podcijeniti Juventus

Damir Mulaomerović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
01.03.2016.
u 22:25

Zagrepčani na pragu četvrtfinala Fibina Eurokupa, stiže litavski Juventus.

Cibona u srijedu (19 sati) na svom parketu igra utakmicu sezone. Zagrepčanima u goste dolazi litavski Juventus kojeg su prije tjedan dana na njegovu terenu pobijedili sa 83:78. Pobijede li cibosi i sutra, ili možda u trećoj utakmici koja bi se igrala u Litvi, plasirat će se u četvrtfinale Fibina Eurokupa, natjecanja u koje su vukovi ušli s namjerom da razigravaju mlade igrače, a sada se pak nadaju svom europskom uzletu.

- Nismo ništa napravili ako kod kuće ne potvrdimo to što smo napravili u prvoj utakmici u gostima. Uvjeren sam da će suparnički trener inzistirati na agresivnosti, a mi ih nemamo pravo podcijeniti bez obzira što smo prvu utakmicu uvjerljivo dobili. To je tipična litavska momčad, atletski i taktički potkovana, bez klasičnog centra, s dvije četvorke koje uopće ne igraju leđima košu. Moramo ponoviti obranu iz Utene, posebice u igri dva na dva s kojom suparnicima prave dosta problema - ističe Cibonin trener Damir Mulaomerović

Plasira li se njegova momčad u četvrtfinale, Cibona će u ovom europskom natjecanju kumulativno zaraditi oko 80 tisuća eura. Ako bi kojim slučajem osvojili ovo natjecanje, klub bi zaradio ukupno 250 tisuća eura

>>Aco Petrović: Tužit ću Zubčeva menadžera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije