DERBI ABA LIGE

Slaven Rimac: Zadar se za nas spremao 14 dana

Cibona - Zadar
Marko Lukunic/PIXSELL
12.01.2015.
u 07:30

U međusobnim susretima ove lige u Zadru uspješniji je domaćin (9-3), a Zadrani su i ukupno uspješniji (13-12).

Najzanimljiviju utakmicu 17. kola ABA lige igrat će večeras  Zadar (7-8) i Cibona (9-7) u Višnjiku (20.30 sati).

Oba sastava imaju bolji skor no što se od njih očekivalo, Zadar više pobjeda nego proteklih sezona, a Cibona je čak i u utrci za doigravanje.

- S pobjedom bismo ostali u utrci za četvrto mjesto. Čeka nas tvrda utakmica pred puno Zadrana - ističe Zadranin u Ciboninu sastavu Dominik Mavra.

- Zbog neigranja protiv Levskog, Zadar je imao 14 dana da se za nas spremi. Na domaćem terenu su neugodni, agresivni na prvoj liniji dodavanja i morat ćemo imati dobar protok lopte - naglašava Cibonin trener Slaven Rimac.

U međusobnim susretima ove lige u Zadru uspješniji je domaćin (9-3), a Zadrani su i ukupno uspješniji (13-12).

>> Cedevita i Cibona ostvarili značajne pobjede u ABA ligi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije