Rokenrol pozitiva najbolje zabave u gradu

'Bombaj štampa' nastupila u Osijeku

14.02.2009.
u 15:03

OSIJEK - S "Udri Meho, udri Mehmede!", riječima Branka Ðurića Ðure, poznatog glumca i redatelja, započeo je u petak navečer osječki koncert nakon 17 godina ponovo okupljene kultne sarajevske grupe iz osamdesetih "Bombaj štampe".

Pamtit će se pozitivna vibra odlične dvosatne plesne i raspjevane rokenrol atmosfere Multimedijalnog centra Slavija, jer što drugo očekivati od grupe kojoj je frontmen taj duhoviti pozitivac. Magnetizam njihovih pjesama i osobnosti u prostore nekadašnjeg osječkog kina, privukao je one starije koje su ih nekada slušali, ali mladu publiku koja je također s njima pjevala njihove pjesme unatoč tome što nisu prisutne u hrvatskim medijima. Za ilustraciju, u jednom trenutku svi su u publici zajedno s bendom čučnuli i skokom nastavili ritam najbolje zabave te večeri u gradu.

Podsjetimo, "Bombaj štampa" je zajedno sa "Zabranjenim pušenjem" i Elvisom J. Kurtovićem sudjelovala u stvaranju pokreta poznatog kao „Novi primitivizam". U Osijeku su nastupili zahvaljujući osječkoj agenciji Claritas, a u subotu na Valentinovo, nakon dva uspješna koncerta u Sarajevu i ovoga u Osijeku u sklopu turneje "Crveno je boja ljubvi", nastupaju u zagrebačkom klubu Boogaloo. Kao podrška, uz njih nastupaju kao gosti Saša Lošić Loša, Rene Bitorajac, Davor Gobac i Vlatko Čavar Brada iz Psihomodo Popa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije