Gostovanje

„Cabaret Brecht" Kazališta Ulysses u Rijeci i Beogradu

„Cabaret Brecht - zadrživi uspon Artura Uija"
pixsell
01.05.2013.
u 14:37

Nedavno je u Beču osnivača Kazališta Ulysses Rade Šerbedžije dogovorio suradnju s produkcijskim timom i Upravom znamenitog bečkog Burgtheatra, a u toj se suradnjui sprema i koprodukcijska predstava

Nakon uspješnog gostovanja Kazališta Ulysses na pozornici bečkog kazališta Theater Akzent sredinom ožujka sa predstavom „Odisej“ makedonskog pisca Gorana Stefanovskog u režiji Aleksandra Popovskog, ulyssisovci kreću na nova gostovanja. Na 20. međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci, 5. svibnja izvode svoju predstavu  „Cabaret Brecht - zadrživi uspon Artura Uija\",  B. Brechta u režiji Lenke Udovički, a 15. i 16. svibnja su u Beogradu,gdje ovu istu predstavu izvode u  Jugoslovenskom dramskom pozorištu,  na sceni „Ljuba Tadić“.

Uz to nedavno je u Beču organiziran radni susret osnivača Kazališta Ulysses. Rade Šerbedžije, sa produkcijskim timom i Upravom znamenitog bečkog Burgtheatra. Na tomje sastanku definirana dugoročna suradnja o razmjeni predstava i budućoj koprodukciji ovih kazališta. Predstavnici Burgtheatra posjetiti će ovoga ljeta Kazalište Ulysses, obići najljepšu austrougarsku utvrdu u prekrasnom brijunskom ambijentu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije