Christina Aguilera pokazala trbuščić na naslovnici magazina

chris-txt.jpg
import
29.11.2007.
u 11:03

Poput svoje kolegice Britney Spears, i Christina Aguilera odlučila je ponešto zaraditi na svom trbuščiću i još jednom cijelom svijetu "nabiti na nos" da uskoro postaje majka. 26-godišnja pjevačica pojavila se na naslovnici Marie Claire magazina. Na sebi ima samo raskopčanu kožnu jaknu, a trbuh, "provučen" kroz photoshop, dominira naslovnicom.

"Nisam znala da sam trudna, zapravo nisam niti željela biti, htjela sam to učiniti tek nakon što završim turneju. Uzela sam pilulu, ali nisam znala koliko vremena treba proći da počne djelovati. Znate, događa se to, vjerojatno su se spojili jako jajašce i 'super sperma'. I tako, nisam mogla vjerovati da se to dogodilo", priča Christina.

Christina tvrdi da se tijekom turneje jako bojala gubitka djeteta. Svjesna je da bi neke stvari mogle poći po zlu jer je izložena stalnim naporima i stresovima, a bojala se i da bi mogla pasti.

"Nisam željela ugrožavati svoje dijete samo radi koncerata, prvotno nisam niti htjela objaviti vijest o trudnoći. No, odlučila sam se prvo povjeriti kolegama iz pratećeg benda i plesačicama kako bi što bolje pazili na mene", kaže Aguilera.

Otac njezinog djeteta je suprug Jordan Bratman za kojeg se Christina udala prije dvije godine.

(A.Be.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije