Bojana Burnać

Kad su fatahovci pregledali moje snimke, priznali su mi da nikada nisu vidjeli svoj život onako kako sam ga ja snimila

22.08.2024.
u 13:52

Bojana Burnać je i podvodna snimateljica, ronilačka spasiteljica koja roni u ledu i u špiljama, bivša reprezentativka Hrvatske u ronjenju na dah, a s kamerom je bila na nekima od najopasnijih mjesta na svijetu. O iskustvu snimanja dokumentarca “Hassanovi ratovi” kaže: “U Sabri i Shatili (palestinski logori u Bejrutu) svi su nas srdačno dočekali i mnogi ljudi na ulici su nam se veselili. Kamere, inače, ne zalaze u te dvije četvrti, tamo ne zalazi nitko tko tamo ne živi, ni taksisti, ni komunalni kamion, a oni koji žive tamo ne izlaze”

Komentara 3

MP
marinko.przolica
14:38 22.08.2024.

Baš čudno. A ja mislio da su u Libanonu a isto je i u Jordanu objeručke prihvatili svoju braču Palestince... Na kraju su istih korjena, vjere i sl. Ili nisu? Ili su ovi u obje države donijeli nered, terorizam, građanski rat?

Avatar Idler
Idler
14:46 22.08.2024.

Zanimljivo, vu te logore su Palestinci stigli nakon izgona iz Jordana...baš zanimljivo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije