Exit

Ljetne noći s dvije premijere u Muzeju za umjetnost i obrt

kako misliš mene nema
arhiva VL
30.06.2010.
u 17:29

Prva je, 16. srpnja, premijera predstave “Preko Trnja do Zvijezde” s Natašom Janjić i Ivanom Glowatzkym, a druga 27. srpnja Süskindov "Kontrabas" s Reneom Medvešekom.

Sutra navečer  u Muzeju za umjetnost i obrt  počinju Ljetne noći teatra Exit. Prvi su na redu Amar Bukvić i Filip Juričić (na slici) s “Kako misliš mene nema”, a zatim slijede sada već slavne predstave – poput “Balona” i “Zapadnog kolodvora” – tog teatra sve do samoga kraja srpnja.

No, najvažnije su dvije premijere koje nudi ova manifestacija. Prva je, 16. srpnja,  premijera “Preko Trnja do Zvijezde” s Natašom Janjić i Ivanom Glowatzkym, a druga 27. srpnja Süskindov "Kontrabas" s Reneom Medvešekom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije