Menadžer Amy Winehouse: Dajem otkaz, rad s Amy je noćna mora!

amy-txt.jpg
import
16.11.2007.
u 10:38

Thom Stone, menadžer Amy Winehouse, dao je otkaz nakon što su mu liječnici u tijelu pronašli manje količine heroina. On tvrdi da ga je u tijelo unio pasivno jer su ga Amy i njen muž za vrijeme turneje neprestano konzumirali. Stone odustaje od svog angažmana jer tvrdi da mu rad s Amy šteti zdravlju.

Svoju odluku objavio je samo dan nakon što je Amy na pozornici ponovno mumljala i vrijeđala obožavatelje što je rezultiralo masovnim odlaskom publike. Za Thoma je posao s Amy bio i ogroman stres jer nikad nije znao u kakvom je ona stanju i hoće li se uopće moći popeti na pozornici te održati unaprijed dogovoren koncert.

Amy i njezin suprug očito još nisu u potpunosti svjesni da su izgubili menadžera jer su u prvom trenutku mislili da se Thom samo šali. Koncert konfliktne pjevačice u Birminghamu za obožavatelje bio je prava noćna mora.

"Stalno je tražila piće, jedva se čulo što pjeva", kaže jedan od posjetitelja koncerta. Amyna diskografska kuća inzistira na nastavku turneje iako su već otkazani i planirani koncerti u Glasgowu.

(A.Be.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije