OBITELJ POČELA S PRIPREMAMA ZA POGREB

Michael Jackson na vječnom počinku uz Marylin Monroe?

27.06.2009.
u 20:35

Cijeli klan Jackson punih je sat vremena u šoku promatrao kako liječnici pokušavaju oživiti beživotno tijelo njihovog sina, brata i ujaka. U tim su trenucima, otkrio je izvor blizak obitelji, proživljavali pravi horor. Sestra LaToya (53) u nevjerici je ponavljala "Zašto?" kada je već bilo jasno da se Michael više nikada neće probuditi.

Uz Demerol, Michael Jackson uzimao još sedam jakih lijekova

Prince, Paris i Blanket tek sad upoznaju rodbinu

Uzrok smrti Michaela Jacksona znat će se za nekoliko tjedana

Liz Taylor: Nitko ne zna koliko sam ga voljela

Jesu li lijekovi krivi za smrt kralja popa?

Slavni o smrti Michaela Jacksona

Michaelova djeca odlaze baki


Michael Jackson (1958. – 2009.)

Svijet oplakuje Michaela Jacksona

Ubrzo nakon što je Jackson u nesvjesnom stanju dovezen u bolnicu, kroz hodnike su se čuli povici članova njegove obitelji „Morate ga spasiti, morate ga spasiti“, piše britanski The Sun. Michaelova 43-godišnja sestra Janet samo je sjedila i neutješno plakala. Vrlo brzo su stigli i njegovi majka i otac, sestra Rebbie (59) te braća Jackie (58), Tito (55), Jermaine (54), Marlon (52) i Randy (47). Ondje je bio i 23-godišnji Rebbien sin Austin, a došla je i Michaelova bliska prijateljica Elizabeth Taylor.

Za to su vrijeme, njegova djeca Prince Michael, Paris i Prince Michael drugi bila kod kuće i gledala Disneyeve filmove, ne znajući za dramu koja se odvija nedaleko od njihovog doma.

Nakon što im je liječnik došao priopćiti da je Michael umro, cijela obitelj je otišla u operacijsku salu i jedan po jedan su se oprostili od najveće zvijezde u njihovoj slavnoj obitelji.
- Michael je izgledao spokojno, kao da je konačno našao mir – opisao je izvor dirljivi prizor.

Katherine Jackson dugo je držala i ljubila ruku svoga mrtvog sina prije nego što je posljednja izašla iz sobe nakon čega je njegovo tijelo odvedeno iz bolnice. Inače velika sljedbenica Jehovinih svjedoka, mama Jackson je sebe krivila za probleme u obitelji, a nakon smrti njezinog mezimca mnogi se boje i za njezino zdravlje. Međutim, činilo se da je Michaelova smrt najviše je pogodila njegovog nećaka Austina koji je ridao cijelo popodne. Ujak mu je bio mentor i netko od koga je uvijek tražio savjete.

Rastrojena obitelj, koju je nakon dugo godina okupio ovaj tragičan događaj, zajedno je napustila bolnicu i otišla u obiteljski dom u Encinu. Ondje su počeli planirati pogreb, a Michaela navodno žele pokopati pokraj isto tako nesretno preminule ikone Marilyn Monroe u Memorijalnom parku Westwood u Los Angelesu. (K.B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije