Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANGKOK Naša novinarka razgovarala s prijateljima stanara

Ne bojimo se za sigurnost najmilijih

06.09.2008.
u 17:45

Unatoč monsunskim pljuskovima raskošan show kojim je započela peta sezona Big Brothera,  u orijentalnom stilu predstavio je novih četrnaest stanara koji bi gledateljima mogli prirediti zanimljiv reality.

Budite svoji
Nakon ulaska stanara družili smo se njihovim najbližima i skupljali dojmove. Iako su samo nekoliko dana prije početka showa u Bangkoku, glavnom
gradu Tajlanda, izbili nemiri, nitko od obitelji nije bio zabrinut što jedan njihov član možda čak četiri mjeseca ostaje u toj zemlji.

Kao pjesmicu svi su ponavljali odgovor – nema straha.
- Pa i ja sam ovdje, znači da straha nemam, a mom mužu neće ništa biti, vidite koliko je zaštićen – rekla nam je Tomislavova supruga Tatjana.
S njom su se složile i Ornelina mama i sestra, te Tomislavov tata, koji je rekao:
Prošao sam cijeli Bangkok i nisam vidio nijednog policajca ili vojnika, zato nemam straha.

Pobjeda sigurna
- Znam da će moje riječi zvučati predvidljivo, ali njoj u prilog ide i to što je s Haitija pa je naviknula na ovakvu temperaturu i vlagu. Ma, to je za nju ništa – rekla je Sandy Novak.
Ženska publika već je imala komentare kako je najzgodniji muškarac u kući Tomislav s Brača. No,  njegovu suprugu to nije ni najmanje zabrinulo.  

- Ne bojim se za svog muža, znam da će se dobro snaći, a i ne bojim se što je u kući nekoliko djevojaka, ja mu u potpunosti vjerujem – rekla je supruga Tatjana i nastavila: - bitno je da se on sretno vrati meni i našem trogodišnjm sinčiću.

Ornelina mama stvari je, pak, sagledala s praktičnije strane:
- Bilo bi odlično da u kući ostane sva četiri mjeseca. Tada ću je barem imati pod budnim okom i znat ću gdje je i s kim.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije