SVE ZA ULOGU

P Diddy pljunuo pet milijuna kuna da bude slijedeći James Bond

29.11.2008.
u 17:31

Kao da mu nije dovoljno što je jedan od najvećih repera svoje generacije, P Diddy odlučan je preuzeti i velika platna kao prvi crni James Bond. Tim povodom Diddy je napravio i svojevrsni audicijski filmić u kojem pokazuje zašto bi baš on trebao igrati u slijedećem filmu od agentu 007.
“Dobili smo prvog crnog predsjednika, vrijeme je i za prvog crnog Bonda”, kaže svestrani Diddy.

Petominutni spot čije je snimanje koštalo gotovo pet milijuna kuna (!!!), ujedno je i reklama za njegov novi parfem “I Am King” kojeg je posvetio Baracku Obami, Muhammadu Aliju, Martinu Lutheru Kingu i ostalim muškarcima “koji se brinu za svoje obitelji i koji sebe tretiraju kao kraljeve što svi mi i jesmo”.

Koliko je ambiciozan u svojoj namjeri, Diddy je pokazao snimivši spomenuti film u stvarnom Casino Royaleu na jugu Francuske gdje glazbeni mogul i inače voli partijati. Okružen je dvjema predivnim Bond djevojkama, odjeven u najfinije odijelo, a nije propustio ni priliku skinuti to odijelo i pokazati mišićavi torzo na koji su njegove pratilje odmah pale.

S obzirom na cifru, bilo bi stvarno za plakati ako rastrošni Diddy ne dobije ulogu. Što drugo reći osim – Daniel Craig, pazi se! (K. B.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije