Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečki iz Koprivnice

Punkeri Overflow na T-mobile INmusic festivalu

Overflow
20.04.2011.
u 12:56

Renomirani hrvatski punk bend Overflow na T-mobile INmusic festivalu predstaviti najnoviji album ''Hit me'' , ali i stare uspješnice

Popis poznatih glazbenih imena koja će pohoditi ovogodišnji T-mobile Inmusic festival dodatno pojačava i renomirani domaći punk bend ''Overflow'' koji će Jarun zatresti žestokim ritmovima.

Momci iz Overflowa bend su osnovali 1990. godine u Koprivnici, a do raspada 2000. godine zaredali su mnogo uspješnih albuma kao ''Dorothy'' i ''Extremely Perverted Fantasies of the Mad Milkman's Disordered Mind''.

Albumom ''Live at Parties'' 2006. godine vraćaju se na glazbenu scenu i od tada nižu uzastopne uspjehe. Overflow u broji nastupe na nekim od najznačajnijih svjetskih festivala poput South by Southwest i Exit, dijelili su pozornice s mnogim uspješnim svjetskim glazbenicima kao Beastie Boys i Placebo, a ujedno su i prva hrvatska grupa čiji je glazbeni broj bio emitiran na MTV Internationalu. U svojoj dugoj karijeri snimili su šest uspješnih albuma i svirali na više od tisuću koncerata diljem Europe, Kanade i Amerike.

Nakon uspješne prošlogodišnje američko-kanadske turneje na kojoj su promovirali najnoviji album ''Hit me' i najavni singl ''Surprise''', Overflow dolazi na T-mobile Inmusic festival pokazati svoje umijeće domaćoj publici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije