'ZAŠTO TE ZOVU SRNA'

Svjedočanstvo o ljudima koji su živjeli u zla vremena

05.12.2022.
u 23:45

Darijo Srna zato je autentični junak naših dana koji je prevladao brojne poteškoće, dovinuo se do zvijezda, i to kako u Hrvatskoj tako i u Ukrajini za čiji je Šahtar iz Donecka igrao punih petnaest godina

Komentara 2

BE
Beba
18:45 08.12.2022.

Prava Hrvatina, vrlo dobro. Sad prođi tih par stotina metara od svog stana do srpskog ministarsva financija i uzmi svoj honorar.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:14 06.12.2022.

Svjedočanstvo o balkanskim ljudima koji su živjeli u zla vremena domoljubne patetike i ratne estetike posle raspada sjajne Jugoslavije i čestitog balkanskog bratstva i jedinstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?