NUMI rock fest

U Bjelovaru prašili žestoki rock do ranih jutarnjih sati

festival
Damir Spehar/PIXSELL
26.08.2012.
u 21:12

Svi gostujući bandovi pohvaljuju mlade iz Ivanske uz obećanje da će se i dogodine prijaviti na natječaj za nastup

I treću, završnu večer na sajmištu i Ivanskoj prštao je pravi žestoki rock do ranih jutarnjih sati, a nakon čega je spuštena zavjesa još jednog nezaboravnog izdanja sve popularnijeg NUMI rock festa u organizaciji Nezavisne udruge mladih Ivanske.

Koliko su poklonici rock glazbe neumorni dokazalo je trodnevno veselje i plesanje od prve do zadnje pjesme svih 15 gostujućih bandova, a koji su došli sa svih strana Hrvatske.

Usput svi su gostujući sastavi pohvalili mlade iz Ivanske uz obećanje da će se i dogodine prijaviti na natječaj za nastup. Organizatorima kapa dolje i za činjenicu da u tri festivalska dana unatoč urnebesnom provodu nije zabilježen niti jedan incident.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:02 27.08.2012.

Neki dan ste Čazmu strpali pod Bjelovar, sad Ivansku... najbolje da se sve zove Bjelovar pa se ne mora razmišljati... Uskoro će i Picokijada bizi bjelovarska tj. u Đurđevcu pokraj Bjelovara... nadam se da ćete kod Đakovačkih vezova ili Dubrovačkih ljetnih igara shvatiti poantu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije