BEYONCÉ U ZAGREBU

Za ulaznicu od 700 kuna parkirališno mjesto i piće dobrodošlice

12.12.2008.
u 16:19

Ulaznice za koncert američke r&b i pop zvijezde Beyoncé Knowles u Zagrebu 26. travnja počet će se prodavati u ponedjeljak 15. prosinca, potvrđeno je na konferenciji za novinare održanoj u petak. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 140 pa do 700 kuna, a neki posjetitelji imat će priliku i upoznati se sa zvijezdom te uživati u drugim povlasticama.

Oni koji kupe ulaznice po 700 kuna Beyoncé će gledati iz lože u kojoj su 252 mjesta, a imat će osigurano parkirališno mjesto i piće doborodošlice. Ulaznice po 400 kuna, koje će se moći nabaviti samo preko službenog kluba obožavatelja, omogućit će im upoznavanje i druženje s Beyonce u takozvanom "meet and greet" susretu, a takvih sretnika bit će 150, koliko će biti mjesta u “VIP Experience” dijelu dvorane u zagrebačkoj Areni. Za parter će ulaznice stajati 300 kuna, a za tribine će se prodavati po cijenama od 360, 330 i 290 kuna, ovisno o kojem dijelu tribina se radi.

Galerija fotografija: Beyonce u Zagrebu

Za brojne obožavatelje koji nisu u mogućnosti izdvojiti nijedan od ovih iznosa, u izravnom dogovoru s Beyonce i njezinim menadžmentom, u prodaji će se naći i 1500 ulaznica po cijeni od svega 140 kuna. Ti posjetitelji koncert će pratiti s gornjeg dijela tribina, naravno s nešto lošijim pogledom na pozornicu.

Ulaznice će se moći nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketproa.

Na konferenciji za novinare najavljeno je kako je ova turneja među produkcijski najzahtjevnijima. Iz Lupe promotiona, jednog od organizatora koncerta, istaknuli su kako su Beyoncé i na njezinoj prošloj turneji željeli dovesti u Hrvatsku, ali nije bilo adekvatne dvorane koja bi zadovoljila sve uvjete vrlo zahtjevne produkcije. Zagrebačka Arena, istaknuli su, trebala bi ispuniti sve te uvjete.

Upravo iznimno visoki produkcijski standardi izvedbi pjesama, atraktivna koreografija i kostimi te razni drugi scenski efekti čine Beyoncéine nastupe nezaboravnima. Na turneji “I Am...” surađuje s kultnim modnim dizajnerom Thierryjem Muglerom, koji je, osim za kreativno savjetovanje scenskog nastupa, zaslužan i za iznimno maštovite i seksipilne kostime.

U sklopu velike turneje pod nazivom “I am...” Beyoncé će spektakularnim nastupom promovirati svoj posljednji album “I am... Sasha Fierce” koji od pojavljivanja sredinom studenoga ne silazi s vrhova glazbenih ljestvica. Uz pjesme s novog albuma, Beyoncé će izvoditi i starije hitove koji se danas smatraju pjesmama koje su obilježile r’n’b scenu.

Nastupom u Zagrebu pjevačica će započeti europsku turneju koja uključuje 22 grada i traje dva mjeseca.

(K.B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije