Dani abanske kulture

Zbor i harmonikaški orkestar iz Pule ukrasili koncert u Mimari

'26.11.2012., Zagreb - Muzej Mimara, koncert povodom 100-te obljetnice albanske drzave u organizaciji Unija zajednice Albanaca u republici Hrvatskoj. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
27.11.2012.
u 19:30

Na koncertu su predstavljene skladbe brojnih albanskih, ali isto tako i hrvatskih skladatelja

U sklopu Dana albanske kulture, Unija zajednica Albanaca u RH organizirala je u ponedjeljak svečanost u Muzeju Mimara. Nakon promocije monografije Vinçenca Gjinija, izveden je niz skladbi albanskih i hrvatskih autora, a poseban je ukras bio nastup Zbora i Harmonikaškog orkestra Sveučilišta J. Dobrila u Puli pod ravnanjem Denisa Modrušana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije