Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVNA GLAZBA

Zbor Mihovil na koncertu „Progledaj srcem“

Zbor Mihovil
PR FOTO
17.11.2015.
u 11:02

Na koncertu duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji će se održati 26. studenog 2015. u zagrebačkom Domu sportova nastupit će i glazbeni sastav Mihovil iz Splita.

Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

Zbor Mihovil djeluje od 2006. godine kao liturgijska pratnja u župi Kamen (Split). Naziv ovog sastava nosi ime zaštitnika župe iz koje potječu: sv. Mihovil. Sastav broji dvadesetak članova koji se redovito sastaju te tako animiraju misu za mlade u Župi. Zbor Mihovil vodi Mate Pocrnjić, a mladi imaju duhovnu pratnju otaca karmelićana koji djeluju u župi na čelu sa župnikom o. Brankom Zebićem.

Zbor Mihovil zapaženo sudjeluje na brojnim festivalima duhovne glazbe kao što su: Uskrsfest, Hosanafest, Marijafest, Papafest, Krapinafest, dani kršćanske kulture, raznim humanitarnim koncertima, koncertu „Progledaj srcem“ te koncertima i festivalima svjetovnog karakter. Plod njihovog rada i zalaganja je autorski nosač zvuka „Zagrljaj ljubavi“ koji je izašao 2009 godine.

Današnji zbor djeluje u nešto novijem sastavu i novijem glazbenom izričaju. Nekadašnji pop i rock glazbeni izričaj prerastao je u worship-gospel izričaj!

 

Ulaznice za koncert „Progledaj srcem“ po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.

Dođite, podržimo zajedno Laudato televiziju u nastojanju oko zajedništva, solidarnosti, ljubavi prema Bogu, čovjeku, Crkvi i Domovini!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije