Priznanje

Zlatna diploma klapi Kastav na zborskom festivalu u SAD-u

Klapa Kastav
Klapa Kastav
26.11.2010.
u 15:04

Osim u natjecateljskom, imali su i nekoliko nastupa u revijalnom dijelu programa

Muška klapa Kastav upravo se vratila s uspješnog puta u SAD, gdje su za svoj nastup, temeljen na hrvatskoj narodnoj baštini, na The American International Choral Festival u St. Louisu osvojili zlatnu diplomu peteročlanog žirija. 

Osim u natjecateljskom, imali su i nekoliko nastupa u revijalnom dijelu programa - pjevali su na svečanom otvorenju i zatvaranju festivala te u sklopu koncerta The World sings in St. Louis.

Klapa Kastav bila je jedina predstavnica Hrvatske na ovom međunarodnom festivalu, na kojem su nastupili zborovi iz Brazila, Kanade, Kolumbije, Kine, Sjedinjenih Američkih Država i Ukrajine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije