Ted

Zločesti medvjedić uspješnog autora crtića “family guy”

ted_nnn_kul_120512
arhiva
14.07.2012.
u 14:24

U domaća kina uskoro stiže Ted, igrano-animirana komedija o Marku Wahlbergu, čovjeku čija se dječačka želja da njegov plišani medvjedić zauvijek ostane uz njega ostvarila, na užas njegove djevojke

U kinima, Blitz U domaća kina uskoro stiže Ted, igrano-animirana komedija o Marku Wahlbergu, čovjeku čija se dječačka želja da njegov plišani medvjedić zauvijek ostane uz njega ostvarila, na užas njegove djevojke koja s Tedom mora dijeliti čak i ljubavnu postelju. Sve bi to još bilo podnošljivo da Ted nije vrlo aktivan, a često i prilično neugodan član kućanstva, koji pije, neodgovorno vozi, kući dovodi zgodne djevojke i općenito izaziva kaos gdje god se pojavi. Scenarist i redatelj filma je Seth MacFarlane, poznat kao tvorac i glavni tekstopisac animirane hit serije “Family Guy”. Ako Ted bude upola smiješan kao taj poznati crtić, bit će to sjajna kinoavantura.

Komentara 1

SA
Samson
11:02 15.07.2012.

Mislite valjda, komedija s Markom Walbergom a ne o Marku Walbergu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije