Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navikama pranja lica...

30-godišnjakinja izgleda kao da joj je 20: 'Svoj mladoliki izgled dugujem jednostavnim navikama'

TikTok@isabelle.lux
08.02.2022.
u 15:27

- Nemojte sušiti lice običnim ručnikom, koristite radije mekane ručnike od prirodnih materijala ili čak papirnate maramice jer su obični ručnici pregrubi i često puni bakterija - poručila je.

TikTok Influencerica Isabelle često na svom profilu @isabelle.lux dijeli savjete za njegu i ljepotu, a mnogi čim je vide od nje traže i savjet kako u 30-oj godini izgledati kao da ti je 20...

Ipak, za razliku od mnogih drugih influencerica, Isabelle ne savjetuje kozmetiku s retinolom ni laserske tretmane već tvrdi da je za njen izgled zaslužno nekoliko jednostavnih navika, a njeno prvo pravilo za ljepotu je - ne brisati lice s grubim ručnikom.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

- Nemojte sušiti lice običnim ručnikom, koristite radije mekane ručnike od prirodnih materijala ili čak papirnate maramice jer su obični ručnici pregrubi i često puni bakterija - poručila je pratitljicama.

Drugi savjet influencerice je izbjegavanje umivanja pod tušem.

@isabelle.lux Lifestyle is like 80% of the skincare game honestly - little habits at home really add up🙏🏼 #reverseaging #mcdonaldshacks #antiaging #skincare101 ♬ original sound - Isa T 🍉

- Jer tako riskirate da vam proizvodi za kosu ili za tijelo dođu na kožu, a i voda je uvijek pretopla - rekla je i preporučila

umivanje u hladnoj vodi ili vodi sobne temperature.

- I konačno, prisilite se da spavate na leđima - kaže ona, jer "spavanje na boku uzrokuje bore koje ništa ne može ispraviti".

- Zapisujem sve tvoje savjete! - napisala joj je jedna pratiteljica, a svi su se Tiktokeri složili da joj nikad ne bi dali ni 25, a kamoli 30 godina, prenosi The Sun.

Kemičar objasnio kolika nam SPF zaštita zapravo treba...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:52 09.02.2022.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije