zamrznite ih!

4 izvrsna trika kojima ćete raširiti preuske cipele

Cipele
Foto: Thinkstock
1/3
16.06.2016.
u 08:31

Uzmite plastičnu vrećicu za zamrzavanje, napunite vodom te ju stavite u cipelu pa sve skupa preselite u zamrzivač na barem 24 sata

"Žuljaju me cipele, a ja moram ići na ples" zasigurno je stih inspiriran osobnim iskustvom (uz tebe smo, Sanja!) jer je nošenje novih cipela ponekad stvarno mučno, kamo god u njima išli, u večernji izlazak, na poslovni sastanak, dejt, šoping...

Cipele koje žuljaju toliko su zamorne da smo spremne, lišene bilo kakvog osjećaja srama i brige za vlastitu reputaciju, skinuti ih usred grada i hodati gradskim asfaltom u čarapama. No, unatoč tome što preziremo navikavati nove cipele na svoja stopala te se tjednima borimo sa žuljevima i krvavim prstima i petama, ipak postoji nekoliko trikova koji će vam pomoći da svoje preuske cipele učinite udobnijima!  

Zamrznite cipele u zamrzivaču

Da. Dobro ste pročitali. Znanje fizike iz srednje škole nije uzaludno. Uzmite plastičnu vrećicu za zamrzavanje, napunite vodom te ju stavite u cipelu pa sve skupa preselite u zamrzivač na barem 24 sata. Voda će se oblikovati po cipeli, a tijekom smrzavanja će, pretvarajući se u led, povećati obujam i širiti cipelu. Ponovite postupak nekoliko puta ako je potrebno. 

Ostale načine da proširite svoje preuske cipele pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Pet odličnih modela sandala do 150 kuna

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:45 17.06.2016.

Postoji neusporedivo uspjesniji trik: ne kupujte iz cistog snobizma i pomodarstva cipele koje ne odgovaraju gradji vaseg stopala. I nikad necete imati ovakvih problema.

DU
Deleted user
14:39 17.06.2016.

lička noga bečka cipela ?

TH
thekurcula
19:17 16.06.2016.

Problem sa uskim cipelama opevala je i Milica Ostojić, alias Mica Trofrtaljka u legendarnoj pesmi Turam, guram, al' neće da uđe, moja noga u cipele tuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije