Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinski događaj

5. Srijemski Pjenušavi doručak u vinogradu zove na hedonističko druženje uz mjehuriće, domaće specijalitete, glazbu – i slikanje!

Julio Frangen
03.07.2024.
u 14:02

Svoj su dolazak, uz domaćina, vinariju Papak, potvrdile vinarije Trs, Buhač, Izvori života – Ilok (Zelenika), Čobanković i Kast

U subotu 6.07.2024. u kušaonici Vina Papak Ilok, na najistočnijem vinogradarskom položaju Radoš, održat će se 5. Srijemski pjenušavi doručak u vinogradu u organizaciji TZ Vukovarsko-srijemske županije. Nakon prošlogodišnjeg jesenskog izdanja, upriličenog uz blagdan Sv. Martina, srijemski se doručak vraća u svoj prvi, ljetni termin.

Foto: Julio Frangen

Subotnji program započinje prijepodnevnim kušanjem pjenušavih vina s bogatim srijemskim doručkom koji priprema hotel Dunav (10:00-12:00), uz pop i rock glazbu sastava „Dva i pol muškarca“. Novost u programu je mini radionica u 12:15 pod nazivom „Slatko i plavo“- slijepo kušanje srijemskih traminaca i francuskih plavih sireva, za koju treba posebna rezervacija jer je broj polaznika ograničen.U 13:00 je dio programa nazvan "En primeur Srijem", predstavljanje mladih vina ili novih berbi na tržištu, vinarija sudionica na Srijemskom pjenušavom doručku. Svoj su dolazak, uz domaćina, vinariju Papak, potvrdile vinarije Trs, Buhač, Izvori života – Ilok (Zelenika), Čobanković i Kast.

Foto: Julio Frangen

Tijekom doručka, za ljubitelje slikanja, održat će se radionica slikanja Feel good & Paint, prema ideje gđe Majde Jakše, direktorice TZ Vukovarsko-srijemske županije. Sa željom da događaj sačuva svoju posebnost u vinsko-hedonističko-ladanjskom okruženju, pozivamo vas da nam se pridružite i rezervirate na vrijeme svoje mjesto pod stoljetnim orahom gdje vrijeme staje, a trenutci uživanja ostaju dugo u sjećanju.

Rezervacije mjesta: Vinarija Papak 

Foto: Julio Frangen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije