Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

8 jednostavnih načina za stiliziranje Birkenstock modela

Birkenstock
19.04.2024.
u 10:44

Sjajno je što, vrlo jednostavno, koristeći ponudu nekih brendova, odjeće i obuće i s odabirom nekih od ključnih komada, svoj outfit vrlo uspješno možemo pretvoriti u modnu magiju. Upravo je to slučaj s Birkenstock obućom koja je postala sinonim za cool, jednostavno, a vrlo trendi odijevanje.

Ne moramo posebno naglašavati koliko slavni vole nositi Birkenstock modele I vrlo ih vješto kombiniraju u svojim vrlo poželjnim outfitima (Katie Holmes, Kendall Jenner, Julianne Moore I dr.). 

I možda ćete se iznenaditi kada kažemo da slaganje proljetnih outfita, u koje ćete ubaciti neke od najpopularnijih i najtraženijih Birkenstock modele, nikada nije bilo jednostavnije. Da, moguće je vrlo lako savladati umjetnost slaganja “it girl” kao i “off-duty” stila, a skromni Birkenstock modeli dosljedni su tajni sastojak ovih ležernih lookova.

E sada, voljeli ih ili mrzili, sigurni smo da nitko ne može poreći osjećaj lakoće i udobnosti kada nosi Arizona ili Boston modele. Naravno, tanka je linija između onoga što opisujemo kao ležerno u kombinaciji s chic i jednostavno -lijenog nesklada. 

Ako tražite načine kako osigurati da se vaš look u kojega ste uključili Birkenstock modele, opisuje kao jednostavna cool modna strana, donosimo vam nekoliko prototipova koje možete kopirati tijekom sezone.

Kako kombinirati Arizona model?

Bezvremenski osnovni elementi garderobe nikada vas neće iznevjeriti, stoga uložite u vrhunske stvari poput visokokvalitetnih bijelih majica kratkih rukava, blejzera i savršenog kroja traperica kako biste osigurali da svaki casual look bude modni uspjeh. Kombinirajte ovaj look uz Arizona model. 

Zavodljivoj pletenoj haljini pridružite kožnatu jaknu i Birkenstock Arizona model. Profesionalni savjet: ova kombinacija može biti jednako cool ako joj dodate par čarapa, posebice one s naborima.

Birkenstock Arizona često se ubraja i opisuje kao super casual dodatak. Modle je svestran i može se sjajno nositi u kombinaciji s elegantnim komadima kao što su boyfriend hlače i hlače na kopčanje. Ovaj model će i uglađenom outfitu dati ležeran potpis.

Ako odaberete dugačku crnu suknju u kombinaciji s crnom bluzom, crno bijeli Arizona model može biti završni touch uz čiju ćete pomoć, izgled podignuti na višu razinu.

Boston model

Obožavatelji Birkenstock Boston modela vrlo će ih jednostavno uklopiti u outfit složen od živopisnih slojeva - poput hlača sa širokim nogavicama i zanimljivim kardiganom.  

Kombinirajte pleteni komplet ispod kojeg ćete odjenuti flanelsku košulju. 

Ako ove sezone bježite u toplije krajeve u svom Birkenstock outfitu kombinirajte kratke hlače sa svečanim svjetlocrvenim kardiganom.

Predimenzionirani sako, prsluk i hlače I odjeveni ste kao svjetski traženi model koji nije na dužnosti. 

Jednom kada temperature počnu sve više rasti, znamo da jedva čekate nositi svoje Birkenstock Arizona papuče, ali to ne znači da morate Boston model čuvati do jeseni. Savjet više: možete i svoju ljetnu garderobu stilizirati s “Bostonicama” i s  komadima koji su nedvojbeno prikladni za toplu sezonu, bilo da su to prozračne, predimenzionirane kratke hlače na kopčanje, široke kaki kratke hlače ili lepršava mini haljina.

Kada govorimo o popularnosti ovoga brenda ne možemo ne spomenuti suradnje s Manolom Blahnikom, Rickom Owensom i Diorom. Naravno i zahvaljujući zvijezdama streetstylea kao i slavnim osobama koje su nam servirale nevjerojatne inspiracije. Kada su pravilno stilizirane, Birkenstock modeli su zapravo sjajni i istovremeno mogu biti i ležerni i chic.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije