Pogledajte kuću

Airbnb za ljubitelje Harryja Pottera: 'Da barem mogu biti sobarica i živjeti tamo'

instagram
08.08.2024.
u 13:30

Jedna obožavateljica Harryja Pottera zadivila je ostale ljubitelje filma pokazujući nevjerojatan Airbnb tematski uređen kao popularni filmovi.

Obožavatelji Harryja Pottera već mogu posjetiti Warner Bros. Harry Potter Studio Tour u Londonu, kao i The Wizarding World of Harry Potter u Universal Studios u SAD-u, kako bi se osjećali kao da su u filmovima, piše Mirror. Influencerica Melissa Maddock na svom je Instagramu otkrila Airbnb u kojem će poželjeti odsjesti svi ljubitelji filma. Jedina kvaka je da ćete morati putovati na Floridu da biste ga vidjeti. Video, podijeljen na Melissinom Instagramu, počinje s njom koja pozira ispred Airbnba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Maddock (@melmadawg)

 

Zatim pokazuje dnevni boravak koji je uređen poput Hogwartsa – s predmetima poput Mača Gryffindora i Kućnog pehara izloženima u staklenoj vitrini. Fotografije likova također krase zidove, a tu su i pravila Hogwartsa i tekstovi iz The Daily Propheta. U spavaćoj sobi je velika fotografija Dumbledorea i čak možete koristiti svoj vlastiti Pensieve. U kupaonici se nalazi velika kada i vitraji poput onih iz filmova. Dječje sobe imaju krevete sa zastavama kuća na zidovima, a na jednom krevetu čak leži igračka Šugonja. AirBnb ima naziv Muggle Manor I nalazi se u Davenportu, na Floridi.

VEZANI ČLANCI: 

Airbnb može primiti deset gostiju, tako da možete povesti veliku grupu prijatelja da to iskusite – ima četiri spavaće sobe, sedam kreveta i tri kupaonice. Noćenje stoji oko 260 eura, a prema Airbnb-u, nekretnina, koja također ima privatni bazen, jedna je od ‘najlajkanijih smještaja’ na stranici, s ocjenom 4.96/5 iz 49 različitih recenzija. Melissini fanovi svakako su bili uzbuđeni zbog toga, jer je post prikupio više od 670 tisuća lajkova. Jedna osoba je rekla: "Ovo je možda najljepše uređeni Airbnb koji sam vidjela!" Dok je druga dodala: "Voljela bih biti sobarica samo da mogu živjeti ovdje." Treća je dodala: "Pažnja za svaki detalj je nevjerojatna, sad samo treba biti usred šume i izgledati kao Hagridova koliba izvana i bilo bi izvanredno!"

Stan Carrie Bradshaw iznajmljuje se za simboličnih 23 dolara

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije