it djevojka

Alia Wang - najmlađa svjetska fashionistica ima 3 godine!

alia wang (1)
Arhiva VL
01.11.2012.
u 00:01

Alia Wang u javnosti se pojavljuje samo dvaput godišnje i to na vrijeme da posjeti revije svog Alexandera. Upravo on je zaslužan za njezin stil koji čine kožne haljine i hlače te torbice koje si rijetko koja zaposlena cura može priuštiti!

Naša ovotjedna stilska ikona sasvim sigurno je najmlađa cura koja drži titulu fashionistice. Trogodišnja Alia Wang djevojčica je koju obožavaju modni blogeri, a njezine modne kombinacije imaju i vlastiti fan page na Facebooku.

No, njezini besprijekorni outfiti nisu toliko začuđujući kad imate na umu da je Alijin ujak nitko drugi do li Alexander Wang, obožavani njujorški kreator i ljubimac nekih od najstajliš zvijezda na svijetu poput sestara Olsen, Rihanne i Kate Bosworth. U njegovim kreacijama često se može vidjeti i Gisele Bundchen, koja se čak vratila na pistu modnih tjedana kako bi nosila njegov dizajn! Iako se Alia (još uvijek) ne odijeva sama, njezine outfite prate tisuće street style fotografa i blogera koji obožavaju monokromatske rokerske kombinacije u kojima se malena pojavljuje.

Iako je veći dio godine skrivena od pogleda javnosti, dvaput godišnje - kad njezin ujak predstavlja svoje kolekcije na njujorškom modnom tjednu, Alia dolazi u centar pozornosti. Većina klinaca njezinih godina vjerojatno se dvoumi između tajica s printom cvijeća i haljinica na točkice, dok Alia (poput trendi ujaka) obožava crne kombinacije, no njezin look ne može se opisati kao dosadan ni prebazičan. Do sad se pojavila u leopard suknjicama (i pratećim cipelicama), kožnim hlačama, suknjicama i haljinama bez rukava, majicama avangardnih krojeva, apsolutnim must have naočalama - Ray Ban wayfarericama, mini Nike tenisicama i u najslađem krznenom kaputiću kojeg smo ikad vidjeli.

Poput svojih starijih kolegica zaljubljenih u modu, Alia itekako pazi na prateće modne dodatke, a u njezinoj kolekciji nalazi se i mini Rocco torbica s potpisom Alexandera Wanga (verziji za odrasle vjerne su Rosie Huntington Whiteley, Lindsay Lohan i Dakota Fanning) te nekoliko malenih Chanel 2.55 izdanja. Kad posjećuje revije, Alia vrlo često nosi ujakove kreacije inspirirane trendovima koji će se tek pojaviti na pisti, stoga ne čudi da skoro svatko želi vidjeti što ova mala fashionistica ima na sebi.

Sa samo tri godine privukla je pažnju modnog svijeta, a s obzirom kako sjajno izgleda ne bi nas čudilo da Alexander Wang uskoro predstavi i dječju kolekciju - do tad ćemo pratiti Alijine kombinacije i gledati kako se njezin stil oblikuje dok odrasta u ozbiljnu fashionisticu.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije