Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suha ulja

Ana Rucner godinama je vjerna prirodnoj kozmetici

Olival, Ana Rucner
Foto: PR FOTO
1/3
15.05.2015.
u 11:37

Slavna čelistica otkrila je da je sretna što je zaštitno lice za ovog proizvođača prirodne kozmetike kojoj je vjerna godinama

Ana Rucner novo je zaštitno lice Olivala čija je nova linija suhih ulja predstavljena u Botaničkom vrtu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

Slavna čelistica otkrila je da je sretna što je zaštitno lice za ovog proizvođača prirodne kozmetike kojoj je vjerna godinama.

Nova linija suhih ulja  sastoji se od tri proizvoda: Zlatno ulje smilja, Čarobno suho ulje i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama.

Čarobna suha ulja novost su u njezi kože. Zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag i brzo se upijaju u kožu.

U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja, a doza glamura dobivena je zlatnim  česticama. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidratizaciju lica i tijela te sjaj i ljepotu kose.

Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama uz 5 prirodnih ulja daje koži poseban zlatni sjaj  te posebno naglašava njezinu preplanulost.  Zlatno ulje smilja, koje posjeduje Natrue certifikat, u sebi krije ulja jojobe, argana, masline, sjemenki marelice, ruže i badema. Vrlo važan sastojak je i ekocertificirani emoliens koji smanjuje osjećaj masnoće i kožu čini mekom i nježnom. Ne masti kožu, koristi se u njezi lica, a dovoljne su svega dvije do tri kapi za cijelo lice.

>>Ulja za njegu kože – nova beauty opsesija

Komentara 1

Avatar Juki
Juki
11:51 15.05.2015.

Slavna čelistica??? Pa kako možete....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije