Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVO I BUJNO

Andy Uffels predstavio nove trendove frizura za jesen/zimu

frizura
Phillips
10.09.2010.
u 10:29

Zdrava, bujna i sjajna kosa glavni look na revijama vodećih svjetskih modnih dizajnera.

Philips i Andy Uffels, poznati svjetski stručnjak za oblikovanje kose i kreativni direktor Philipsove linije proizvoda za njegu kose, predstavili su nove trendove frizura za nadolazeću sezonu jesen/zima 2010. kao i nove Philipsove uređaje za oblikovanje koji će pomoći u praćenju novih trendova. Četiri nova stilizirana izgleda namijenjena su svim ženama koje žele biti u trendu te frizurom izraziti svoju osobnost. Stilovi Be Blunt, Easy Glamour, Gossip Girl i Beyond Shine izvrsno će pristajati različitim tipovima kose i prigodama.

Ovogodišnje frizure prije svega ističu zdravu, sjajnu i bujnu kosu koja se prema riječima Andyja Uffelsa ponovno vraća u modu i na modne piste. Ovaj nagrađivani stručnjak, koji već više od 25 godina stilizira top modele na milanskom, newyorškom i pariškom Fashion weeku te je poznat po suradnji s brojnim dizajnerima poput Johna Galliana, Viktora & Rolfa, Yves Saint Laurenta te Christiana Diora, nove je stilove predstavio i na ovosezonskim revijama najpoznatijih modnih dizajnera.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije