Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lifestyle magazin za žene – Diva

Anja Alavanja Romac zatekla se u čarobnom svijetu

Diva
Foto: VL
17.10.2014.
u 11:12

Očarana modom, odjenula je prekrasne komade s ovotjedne smotre hrvatske mode.

Anja Alavanja Romac, poznata voditeljica, zatekla se u čarobnom svijetu, ali ne vila, zlih vještica i patuljaka, već Fahion.hr-a.

Očarana modom, odjenula je prekrasne komade s ovotjedne smotre hrvatske mode.

U malim modnim rubrikama pogledajte kako nositi krupni uzorak, materijale bogatih tekstura te nježne ružičaste i puderaste nijanse.

Donosimo povijest uspjeha modnih obitelji Prada, Armani, Missoni, Arnault, Versace... koji počiva na dugogodišnjem radu i neraskidivim rodbinskim vezama koje su ih lansirale na sam vrh modne scene.

U mjesecu borbe protiv raka dojke ne propustite priče svjetskih zvijezda, ali i poznatih Hrvatica koje su se susrele s karcinomom i pobijedile. Danas podižu svijest o prevenciji bolesti koja je danas jedan od najčešćih uzročnika smrti žena.

U vrijeme berbe maslina podsjećamo kako je ovo plemenito stablo ima važnu ulogu i na kozmetičkom „jelovniku“. Hranjive esencije plodova i lišća masline nenadmašna su prirodna kozmetika za kožu i kosu koju, ukoliko još niste, morate isprobati. U redovnoj rubrici Marka Grubnića Stilski CV ovoga puta doznajte sve stilske trikove slavne Kim Kardashian.

Krojački pribor - dugmad, pribadače, ziherice... inspirirao je dizajnere interijera je postao zabavna dekoracija za dom.

Svake subote ne propustite Divu, lifestyle magazin Večernjeg lista, na dar.

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije