da vas čujemo

ANKETA: Oko čega se najčešće svađate s partnerom?

Pixabay
22.08.2023.
u 13:25

Ako ste mislili da s vašom vezom nešto nije u redu zato što se svađate, u krivu te – to je potpuno zdravo i normalno, a u anketi nam recite što je najčešći razlog svađa u vašoj vezi.

Svađe su sastavni dio svakog odnosa, pa tako i onog ljubavnog. Kada dođete doma nakon napornog i teškog dana i dočeka vas nered ili se ne slažete oko odgoja djece, neizbježno će doći do rasprave koja može izrasti u prilično veliku svađu. Naravno, većina se parova vrlo brzo pomiri i nastavi kao da se ništa nije ni dogodilo, a mnogi stručnjaci čak tvrde da su svađe važan dio zdravog odnosa te da ih ne bi trebali izbjegavati.

Život često nije lagan – djeca, posao, kućanske obaveze, rast troškova života. Sve to nakupljamo u sebi, dok jednostavno više ne možemo i onda dolazi do svađa s partnerima. Također, koliko god dobro poznavali vašeg partnera ili bili kompatibilni s njime, vas ste dvoje još uvijek dvije različite osobe. To znači da živite i doživljavate život drugačije i ponekad možete tumačiti situacije na različite načine.

VEZANI ČLANCI: 

Psihologinja Deborah Grody čak tvrdi da bračni parovi koji se ne svađaju često završe razvodom: 'Odnosi koji se ne mogu spasiti su odnosi u kojima se plamen potpuno ugasio, ili ga uopće nije bilo'. Kad su jedan ili oba partnera ravnodušni prema svojoj vezi, nije im stalo ni da se svađaju, smatra Grody. Eto, ako ste mislili da s vašom vezom nešto nije u redu zato što se svađate, u krivu te – to je potpuno zdravo i normalno, a u anketi nam recite što je najčešći razlog svađa u vašoj vezi.

Komentara 1

NO
Nordik
14:42 22.08.2023.

Ona hoće plavi GLE a ja zeleni. I eto krene prolom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije