Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN DODATAK

ASOS kreirao poslovnu torbicu i zbunio korisnike, internet ih ismijao

17.02.2018.
u 09:20

U novoj modnoj ponudi ASOS ima torbicu za žene koja bi prema njima trebala biti idealan modni dodatak u poslovnim kombinacija, ali nikome nije jasno zašto bi žene na posao nosile torbice oko struka

Odabir adekvatne poslovne odjeće težak je zadatak za sve, a pogotovo za žene. Ne želite biti previše profesionalno odjeveni, ali niti previše ležerno.

Teško je pronaći balans između tog profesionalnog i ležernog, ali ipak određena pravila odijevanja za posao vrijede svugdje i zato iznenađuje novi modni dodatak koji se pojavio na ASOS-u i za koji je teško reći da se uklapa u bilo koji poslovni dress code. Riječ je o torbicama koje se obično nose oko struka i imaju smisla i svrhu samo u poslovima u kojima je uključen sitan novac i u ovakve torbice ga je lako pohraniti.

Nakon što su u svojoj novoj modnoj ponudi uvrstili ovaj, po mnogima bizaran modni dodatak, na društvenim mrežama svi su počeli ismijavati ovaj modni dodatak za žene i pitaju se zašto žena u poslovnom odijelu oko struka nosi ovakvu torbicu.

 

 

 

 

 

 

Na slikama na internet stranicama ASOSA model  ovu torbu nosi oko struka ali i preko jednog ramena i na prsima što je korisnicima bilo posebno smiješno i pitaju se tko bi s takvim modnim dodatkom htio ići na posao. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije