što vi mislite?

Besplatno je očistila grob nepoznate osobe pa naišla na kritike: 'Nemaš poštovanja'

@_the_clean_girl
30.08.2024.
u 14:30

Reakcije na njezino čišćenje bile su podijeljene.

Žena je izazvala različite reakcije nakon što je otkrila kako je besplatno očistila zapušteni nadgrobni spomenik, vraćajući mu izvorni sjaj. U videu koji je pregledan skoro 90 milijuna puta, TikTok korisnica @_the_clean_girl prikazuje kako pažljivo čisti grob, ribajući ga sve dok nije zablistao. Na snimci se vidi i kako slučajno odabire zapušteni grob i odlučuje ga očistiti, piše The Sun

Rekla je: ‘Očistimo jedan nasumični grob. Pitam se tko je ovdje pokopan? Hajde da ga očistimo i saznamo. Imam toliko pitanja. Koliko je star ovaj grob? Izgleda kao da je ovdje već 500 godina. Kako je postao ovako prljav? Vau, iz njega raste drvo. Ovo je izazovan zadatak, ali mislim da svi zaslužuju lijep grob’. 

 

@_the_clean_girl

I Cleaned a Random Grave!

♬ original sound - The Clean Girl

Nakon što je na križ nanijela ružičastu pjenu, čistila je sve dok nadgrobni spomenik nije postao blistavo bijel. Uklonila je lišće i otpatke puhalicom za lišće, a zatim ga dodatno očistila vodom i sapunicom.

Njezin trud otkrio je informacije o osobi koja je tu pokopana. ‘Dobro, malo sam istražila’, rekla je, ‘Ovdje je pokopana žena koja je imala dva brata, baš kao i ja. Moram njezinu obitelj učiniti ponosnom. Maria Lugo Texador, umrla 19.01.1990’. 

VEZANI ČLANCI: 

TikTokerica @_the_clean_girl zatim je pokazala snimke prije i poslije čišćenja, klasificirajući svoj rad kao ‘zadovoljavajući’. Reakcije na njezino čišćenje bile su podijeljene. Jedan korisnik je komentirao: ‘Istovremeno pokazuje poštovanje i nepoštovanje’. Drugi je dodao: ‘Ne znam što da mislim, ovo je čudno’. 

Ipak, neki su je podržali i pohvalili njezin trud. Jedna osoba je napisala: ‘Možda se čini kao nepoštovanje, ali zamislite da ste član obitelji i dolazite na posjet uređenom i čistom grobu. Bio bih tako sretan’.

Ovo su najukletija mjesta u Hrvatskoj: Kuća iz koje dopiru krikovi i opsjedaju je duhovi, crnokosa ljepotica nestaje iz vozila…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije