PROMO

Bijeg u popularnu britansku prijestolnicu - veličanstveni London

megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
09.01.2014.
u 08:45

Veličanstveni London. I super Megabon ponuda savršena za četverodnevni bijeg u popularnu britansku prijestolnicu. Provedite vaš odmor u Macy's hotelu, u hotelu koji će Vas osvojiti svojom lokacijom, hranom, ljubaznim osobljem uvijek spremnim pomoći i oduševiti slatkim en suite sobama.

Pustite da vas nosi bujica užurbanih turista i rijeka zaljubljenika u arhitekturu i povijest, prepustite se biserima koji već stoljećima privlače londonske posjetitelje, i neka magija Londona učini svoje.

London, grad kojeg ćete najbolje otkriti jednostavno hodajući pješice po njegovim ulicama. Ovaj grad je, usprkos vremenu, idealno mjesto za dugačke šetnje, za vrijeme kojih ćete na svakom koraku otkriti još po jedan komadić britanske povijesti. Kada se približite rijeci Temzi pred vama se otvara London u svoj svojoj veličini. Hodajući uz obalu rijeke ne zaboravite se zaustaviti i u jednom od mnogobrojnih muzeja u blizini te fotografirati poznati Tower Bridge.

Vaš doživljaj Londona započinje u Macy's hotelu, modernom hotelu u zapadnom Londonu, samo minutu udaljenom od željezničke stanice Chingford. 20 minuta je potrebno da se stigne do centra grada, a 10 minuta do Stratford centra koji je gostio Olimpijske igre 2012.

Macy's Hotel zastupa ekipa odanih i vrijednih stručnjaka, koji se u svakom trenutku trude garantirati usluge, prilagođene zahtjevima gostiju. Rado će vam pomoći kod planiranja izleta po Londonu te preporučiti najbolje restorane i gradske zanimljivosti.

Ova će se ponuda svidjeti svima koji vole putovati i istraživati, doživjeti nove gradove, kulture, ljude, kako onima koji još nisu posjetili ovu metropolu tako i onima koji se ponovno vraćaju u London. Ne morate previše planirati kada posjetiti London jer je ovaj grad privlačan u svako doba godine i uvijek iznova iznenađuje svoje posjetitelje, zato brzo klik na www.megabon.eu i već ste korak bliže londonskoj avanturi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?