biograd

Bili su bolji, palac dolje!

'biograd03_nnn_unu_270712'
''
30.07.2012.
u 12:00

Porcija dagnji na buzaru 70 kuna, girice i gavuni stoje 40, pomfrit 15 kuna

U Biogradu ima dobrih restorana ribljih specijaliteta. Jedni od kvalitetnijih su Guste i Arkada uz more pored hotela Kornati. Najbolju pizzu iz krušne peći ima restoran Park Soline. Kći i ja jeli smo u konobi Barba/Srdelasnack.

Porcija dagnji na buzaru 70 kuna, girice i gavuni stoje 40, pomfrit 15 kuna... Tu sam već jeo prije dvije-tri godine. Bilo je bolje. Palac dolje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije