PROMO

BILLA voće i povrće – zdrava preporuka

BILLA
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
09.06.2016.
u 12:36

BILLA supermarketi na svojim odjelima voća i povrća nude najbolji izbor domaćeg i egzotičnog, uvijek svježeg voća i povrća po povoljnim cijenama.

Od 9.6.2016. započela je nova BILLA kampanja za svježe voće i povrće u supermarketima kojom kupcima još više približavamo svježu ponudu u BILLI i mogućnost kupovine provjerenog, svježe ubranog voća i povrća u svom omiljenom supermarketu u susjedstvu. Suzana Nikolić upoznat će kupce i sa našom zdravom preporukom voća i povrća te sa svim prednostima kupovine kvalitetnog i povoljnog voća i povrća u BILLA supermarketima.

Odjeli voća i povrća u BILLA supermarketima tijekom cijele godine kupcima omogućavaju kupovinu svježe ubranog voća i povrća.

Orijentirani smo na domaće proizvođače i uvijek im dajemo prednost pri nabavi voća i povrća pa se u supermarketima u ponudi nalazi više od 60% proizvoda hrvatskog podrijetla. Tu je i robna marka Vrtovi Hrvatske pod kojom će kupci pronaći voće i povrće hrvatskih proizvođača ekskluzivno u BILLI.

Uz domaće, u ponudi se nalazi i bogat asortiman raznih vrsta egzotičnog voća i povrća te voće i povrće iz BIO uzgoja.

Svježinu jamče svakodnevna dostava u sve supermarkete te kontrole svježine proizvoda na policama koje se obavljaju više puta dnevno. Posebna pozornost posvećena je stalnoj dostupnosti svih vrsta voća i povrća, kako bi kupci imali sve mogućnosti izbora za zdrav i kvalitetan obrok.

Dođite i okusite najsvježije voće i povrće iz svih dijelova Hrvatske – rajčicu i krastavce iz Slavonije, slasne cherry rajčice iz okolice Zagreba, cvjetaču iz Međimurja, jer domaće i sezonsko je ipak najbolje.

Samo svježe i kvalitetno voće i povrće za ukusan i zdrav obrok ili desert nalazi se u BILLA supermarketima. U našem katalogu provjerite i povoljne cijene, a u najbližem BILLA supermarketu svu širinu ponude naše zdrave preporuke.

www.billa.hr

Želite prijaviti greške?