Filmske preporuke

Četiri filma koja morate pogledati ovog Valentinova

Par
Shuttershock
13.02.2023.
u 10:30

Bez obzira provodite li Valentinovo s dugogodišnjim partnerom, prijateljima, sami sa sobom ili novim partnerom, ovi su filmovi savršeni za druženje.

Najromantičniji dan u godini, Valentinovo, je iza ugla. Iako je večera uz svijeće idealan način da provedete ovaj dan, razmislite o tome da se udobno smjestite kod kuće uz jednako ili još romantičniji film. Kako bismo vam pomogli u planiranju ove filmske večeri, pripremili smo popis od četiri romantična filma za gledanje ovog vikenda. Bez obzira na to provodite li odmor ispunjen ljubavlju s dugogodišnjim partnerom, prijateljima, sobom ili novim partnerom, ovi su filmovi savršeni za druženje. Dakle, ako ste raspoloženi za smijeh, suze i zabavu, onda ne tražite dalje, imamo savršenu postavu za vas, prenosi Entrepreneur.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

Par
1/6

1. Tu sam pred tobom (2016.)

Slatka i optimistična djevojka Lou Clark (Emilia Clark) zadovoljna je svojim jednostavnim životom u Engleskoj provodeći vrijeme sa svojim dečkom i obitelji. Iznenada se njezin svijet preokrene kada izgubi posao u trgovini Buttered Bun Tea i započne novi posao brinući se o Willu Traynoru (Sam Claflin), uspješnom poslovnom čovjeku koji je volio svoj avanturistički stil života prije nego što je doživio strašnu nesreća. Njezina sunčana i vesela osobnost susreće se s Traynorovim cinizmom i turobnošću. Pogledajte ovu neočekivanu priču o cvjetanju vječne ljubavi s vašom voljenom osobom.

2. 50 prvih poljubaca (2004.)

Ovaj film prati  Henryja Rotha, kojeg glumi Adam Sandler, koji se boji obveze u vezama. Sve dok nije upoznao Lucy, koju tumači Drew Barrymore. Povezali su se odmah na prvom spoju i Henry osjeća da je pronašao savršenu djevojku za sebe dok ne otkrije da Lucy ima problem s kratkotrajnim gubitkom pamćenja i sve zaboravi sljedeći dan. Film vas tjera da cijenite trenutke s voljenima.

3. Kad je Harry sreo Sally (1989.)

Harry (Billy Crystal) i Sally (Meg Ryan) dvoje su prijatelja koji su dio života jedno drugoga otkako su diplomirali na Sveučilištu u Chicagu. Film „skače“ kroz različite faze u njihovim životima kada traže ljubav, ne uspijevaju u svojim vezama i s vremena na vrijeme nailaze jedno na drugo. Između njih dvoje cvjeta prekrasno prijateljstvo. Ali, kroz film se stalno provlači jedno pitanje, mogu li muškarac i žena doista biti prijatelji?

4. Vjenčanje godine (2013.)

Vjenčanje govori o ludoj, velikoj obitelji koja je započela kada su se Don (Robert De Niro) i Ellie (Diane Keaton) vjenčali i dobili dvoje djece Lylu i Jareda. Zatim su, usvojili dječaka iz Kolumbije po imenu Alejandro. Njih su se dvoje kasnije razveli, Ellie se odselila, a Don je izlazio s Bebe, Ellienom najboljom prijateljicom. Kad se Alejandro planira oženiti, kaže svojim roditeljima da svojoj biološkoj majci, koja je vrlo tradicionalna i planira doći na vjenčanje, nikada nije rekao za njihov razvod. Dane koji vode do velikog dana provode u skrivanju tajne, ali razvod nije jedina tajna koju obitelj ima.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stefanl
10:43 13.02.2023.

AH ako ništa bolje meni preko pickjobsa zaposlit se na drugi posao za valentinovo kad mi cura dobila mengu nista od valentina ove godine HAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije