Sudsko dopuštenje nasilniku

Charlieju Sheenu sud dopustio da posjeti suprugu u bolnici

sheen
AFP
21.01.2010.
u 12:30

Supruga Charlieja Sheena zadržana je u bolnici jer je dobila upalu pluća. Iako joj je za Božić prijetio nožem, sud je Sheenu dopustio da posjeti Brook u bolnici.

Supruga Charlieja Sheena ostat će u bolnici još neko vrijeme jer je dobila upalu pluća. Brooke Mueller je predugo čekala da izvadi upaljeni umnjak zbog čega je dobila infekciju, a liječnici joj već dva dana pokušavaju sniziti temperaturu.

Zbog ovakve situacije odvjetnici su od suda zatražili da se saslušanje zbog obiteljskog nasilja odgodi za 8. veljače. Naime, na sam Božić 44-godišnji glumac je prijetio supruzi nožem zbog čega ga je ona prijavila policiji. Iako je sud nakon ovog incidenta zabranio Sheenu da se približava supruzi, sad mu je dopustio da posjeti Brook u bolnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije