Jeste li znali?

Cijelo vrijeme ribamo sir potpuno pogrešno: Trik je u postavljanju ribeža, evo kako je ispravno

Shutterstock
22.03.2021.
u 14:28

Osim što je ribanje ovom metodom brže i jednostavnije, nema nereda po cijeloj kuhinji.

Vjerojatno nikada niste razmišljali o tome kako ribate sir, ali navodno postoji pogrešan i ispravan način, odnosno jednostavniji. 

Ribež vjerojatno stavite uspravno na dasku ili kuhinjsku podlogu i ribate pokretima gore-dolje, ali Kitchn otkriva da je proces puno lakši ako ga okrenete vodoravno, odnosno ako su rupice za ribanje sira na vrhu. Vucite ga naprijed-natrag, a sve što naribate ostat će u unutrašnjosti ribeža, pa će i cijeli proces proći bez nereda.

Žena pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina!

Osim što je ova metoda jednostavnija i urednija, postoji puno manja šansa da se ozlijedite i porežete.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati...

1/12
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:46 22.03.2021.

Kupujmo naribano!

SK
Skviki3
17:24 22.03.2021.

Kad dobim naredbu da nekaj neribam, onda ribeš postavim u koso i vudri ga Blaž. Žena zadovoljna a ja uživam u štrudli od jabuka sa bučama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije