Lov na nedostupne

Ciljate na zauzete muškarce? Evo što to otkriva o vama

Varanje
Foto: Thinkstock
30.05.2014.
u 14:30

Ako muškarac pokaže iskreno zanimanje za njih, one pomisle: “Nešto nije u redu s njim.”

Mnogi stručnjaci kažu da se radi o jednom od najčešćih i najrizičnijih modela ponašanja.

Žene kojima nedostaje samopouzdanja privlače nedostupni muškarci.

Ako muškarac pokaže iskreno zanimanje za njih, one pomisle: “Nešto nije u redu s njim.”

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Savjet stručnjaka

Kad znate da nešto nije dobro za vas a i dalje nastavljate to raditi, onda rješavajte problem kao da se radi o ovisnosti. Prekinite vezu. Pozovite prijatelja kad god poželite razgovarati s bivšim.

Neke pak žene, budući da su uvjerene da nisu stvorene za pravu ljubav, svojim ponašanjem doprinose da im se takve veze i događaju. Veliki je broj slučajeva kada žene zbog prijašnje loše veze u kojima ju je partner varao bude sa zauzetim muškarcima. Njihova logika je: oni mi se nikad neće dovoljno približiti da me povrijede.”

>>Baš kad ste pomislili da je sve krenulo sjajno, prestao vam se javljati

>>Zašto muškarci varaju? 7 najčešćih razloga zbog kojih se upuštaju u preljub

Komentara 1

AN
andelko0000
10:03 01.06.2014.

nepismenom čovjeku ,, kao ja,, teško je naći prave riječi koje bi mogli opisati dotičnu temu ,,da bi pri tome zadovoljili gurmanske apetite za lijepim riječima bogatog HR jezika vašeg ADMINA ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije