Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne želim to'

'Dečko ne želi spavati sa mnom u krevetu: Mislila sam da parovi ne spavaju odvojeno od 1950-ih'

shutterstock
02.10.2023.
u 23:10

Mnogima se ne sviđa spavati u istom krevetu s partnerom; zbog hrkanja, podrigivanja, štucanja, udaranje, navlačenja pokrivača i slično, kaže stručnjakinja za veze.

Neki se u krevetu vole stisnuti uz partnera, neki vole spavati na svojoj strani kreveta, no kako biste se osjećali da partner kaže da ne želi spavati pored vas? "Moj dečko ne može spavati kraj mene, sinoć je čak zaspao na sat vremena, ali se premjestio čim se probudio. Kako nam veza napreduje; a mislim da ima veliki potencijal; to mi postaje sve veći problem i ne znam što da radim, budući da ipak nismo u 1950-ima...", požalila se jedna žena anonimno u pismu Mirror kolumnistici i seks stručnjakinji.

"Mnogima se ne sviđa spavati u istom krevetu s partnerom; zbog hrkanja, podrigivanja, štucanja, udaranje, navlačenja pokrivača i puštanja vjetra", rekla je stručnjakinja za veze, te je spomenula studiju Nacionalne zaklade spavanja iz 2005. koja je otkrila da čak 23% osoba u ljubavnim vezama spavaju sami, dodavši kako je to potpuno normalna stvar.

A onima koji ipak žele spavati pored svojih izabranika je savjetovala da kupe 'king size' krevet, da se oboje mogu odmoriti.Prema stručnjacima, jedan od glavnih razloga zašto parovi sve više spavaju odvojeno je razlika u temperaturi koja im odgovara, odnosno to što neki žele da je u sobi jako toplo, dok drugi preferiraju hladnije okruženje za koje i liječnik za spavanje Michael Breus kaže da je mnogo zdravije.

Kiropraktičar otkrio: Ove poze za spavanje opasne su za zdravlje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije