kolutovi ispod očiju

Djevoja požalila zbog čestog korištenja solarija i sprejeva s melatoninom: 'Sada izgledam kao panda'

TikTok@maddiexbirch
07.02.2023.
u 14:30

Osim solarija je, da bi što brže potamnjela, počela koristiti i sprejeve koji sadrže Melanotan-2, a koji se udišu ili rasprše po jeziku i koje Agecija za lijekove još nije odobrila

Nakon što je dulje vremena redovito odlazila u solarij i koristila još neodobrene oralne sprejeve s melatoninom, Britanka Maddie Birch je, kaže, ispod očiju dobila svijetle kolutove koje podsjećaju na one kod pande.

Dugo je, kaže, ignorirala savjet liječnika da prestane s umjetnim sunčanjem, dok joj nije koža ispod očiju u svega dva tjedna promijenila boju. Sada se, kaže, boji da će joj takvi podočnjaci ostati zauvijek.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

“Solarij mi je upropastio kožu i svima savjetujem da ga prestanu koristiti, kao i bilo kakve proizvode za brže tamnjenje", poručila je u svom TikTok videu.

“Mislim da će mi koža zauvijek ostati ovakva", dodala je.

Solarij je, kaže, redovito koristila punih pet godina, a već je na početku na koži cijelog tijela primijetila bijele točkice.

“Zbog toga sam otišla liječniku koji me je upozorio da prestanem s korištenjem solarija no, očito ga nisam poslušala".

@maddiexbirch Can’t believe I paid £60 to look like a panda for the rest of my life #fyp #makemefamous ♬ CUFF IT - Beyoncé

Štoviše, da bi što brže potamnjela, počela je koristiti i sprejeve koji se udišu ili rasprše po jeziku, a koji sadrže hormon Melanotan-2 i britanska Agencija za lijekove ih još nije odobrila, te je poznato da njihove nuspojave mogu uključivati probleme s disanjem, infekcije i apscese.

"Mislim da će mi podočnjaci zauvijek ostati svjetliji od ostatka lica", rekla je.

- Kako možete udisati neku 'tvar za tamnjenje' za koju nemate pojma što sve sadrži? - pitala je jedna pratiteljica.

“Već se godinama zna da su solariji zaista opasni za kožu i da mogu čak i uzrokovati rak kože", dodala je druga, prenosi The Sun.

Djevojka s neobično velikim očima: "Zovu me 'Gollum' i 'Rango', ali meni se sviđa kako izgledam"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije