Ne vjeruje joj

‘Djevojka je imala aferu za jednu noć kada smo započeli vezu i nije sigurna je li dijete moje'

Shutterstock
29.10.2021.
u 23:50

Kaže da je odrastao bez oca i ne želi isto dječaku, bio on biološki njegov ili ne. S druge strane, ne podnosi laganje i pita se treba li prekinuti vezu.

"Moja djevojka (29) je ostala trudna kratko nakon što smo započeli vezu. Bio sam presretan i shvatio sam da je uloga oca ono što želim u životu. Šest mjeseci nakon što se rodio sin, njezina prijateljica mi je poslala poruku i rekla da je djevojka imala aferu za jednu noć samo 2 tjedna prije nego smo se upoznali i pitanje je je li dijete uopće moje", napisao je ukratko 31-godišnji muškarac psihoterapeutkinji Deidre.

Kaže da je odrastao bez oca i ne želi isto dječaku, bio on biološki njegov ili ne. S druge strane, ne podnosi laganje i pita se treba li prekinuti vezu. "Financijski bih uzdržavao dijete i da nije moje, ali ne vjerujem više svojoj partnerici."

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama:

1/12

Deidre mu je rekla da je ovo velika informacija koju je primio i da bi trebao napraviti DNK test prije nego donese odluku o prekidu koja nije baš mala. "Ovo ne mora biti kraj odnosa, možete ponovno izgraditi povjerenje. Tvoja djevojka mora biti svjesna pogreške koju je napravila."

Najbolja šefica ikada! Svakom zaposleniku dala preko 50.000 kuna i dvije avionske karte, za putovanje po želji! 👏

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
06:21 30.10.2021.

Momak,testiraj se sa dnk i ako nije tvoje neka brigu vodi onaj ciji je.Curi pokazi poruku i mozda ces saznati istinu i bilo bi najbolje svako sebi.Nemoj glumiti dobrotvora ali niti sonju

Avatar Svračak
Svračak
03:12 30.10.2021.

Ovakve izmišljene članke objavljivao je beogradski Čik prije 50 godina.

MO
montello
22:03 31.10.2021.

kakvih sve ima ljudi testiraj se na dnk pa vidi sve će se pokazati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije