zanimljivo

Dobro pogledajte: Ovih pet stvari vam vaši dlanovi i ruke mogu reći o vašem zdravlju!

Shutterstock
21.03.2024.
u 07:00

Ako patite od problema u osobnom životu ili čak zdravstvenih problema, onda su šanse da otkrijete njihove simptome provjerom ruku prilično dobre

Iako se hiromantija - umjetnost čitanja iz linija našeg dlana, kako bi se otkrile istine o našoj osobnosti i sudbini često smatra fantastikom, mnogo toga možete naučiti o svom fizičkom zdravlju gledajući ruke. Vaše ruke, tvrdi hiromantija, dio su koji puno otkriva, od stanja vaše kože i noktiju do stvarnih linija na vašem dlanu, piše Times of India. 

Ako patite od problema u osobnom životu ili čak zdravstvenih problema, onda su šanse da otkrijete njihove simptome provjerom ruku prilično dobre. Hiromantija ne zahtijeva puno znanja da bi započeli čitanje linija dlana, a ako postoje istine koje biste htjeli otkriti o sebi, to možete učiniti prilično lako. Evo 5 načina na koje vam ruke poručuju da biste trebali poraditi na zdravlju.

VEZANI ČLANCI:

Vaša linija života ima pukotine ili je slabo izražena: Ovako izgleda zdrava linija života: Nema prekida i nevjerojatno lako ju je vidjeti. Ovo je jaka, zdrava linija života. Linija života najvažnija je linija na tvojoj ruci kada je u pitanju provjera ukupne vitalnosti i izdržljivosti. To je zakrivljena linija koja prolazi sredinom tvog dlana paralelno s palcem. Unatoč tome što joj ime sugerira, ne govori vam koliko dugo ćete živjeti ili kada ćete umrijeti - iako može otkriti neke ozbiljne prepreke u fizičkom i emocionalnom zdravlju. Kvaliteta linije života može se odrediti njezinom jasnoćom, koliko dobro je izražena tj. vidljiva. Kada je "zdrava", to je najdublja, najjača, najočitija linija na vašem dlanu. Međutim, ako postoji "prekid" u liniji, to ukazuje na smanjenje vitalnosti na mjestu prekida. Iako se linija života može "datirati" na približnu dob, to nije točno jer se linije mogu mijenjati tijekom vremena. 

Ako se linija srca (koja se nalazi nje) zapravo vidi više od linije života, to znači da emocije te osobe uvelike utječu na njenu vitalnost - na negativan način. Također, ako imate slomljenu ili na neki drugi način "prekinutu" liniju života, to može ukazivati ​​na to da ste u situaciji, bilo psihički ili fizički, koja vas muči i vrijeme je za promjenu kako biste ponovno bili sretni. Ovo je važno znati i nikada se ne smije zanemariti, pogotovo ako patite od zdravstvenih problema.

Vaši nokti su slabi i/ili se lako lome: Kvaliteta noktiju i njihovo cjelokupno zdravlje zapravo je nevjerojatno značajan dio vaše trenutne vitalnosti i dobrog zdravlja. Problemi u fizičkom zdravlju često se pokazuju na noktima prije nego što se pojave bilo gdje drugdje. Jednostavno rečeno, ako su vam nokti lomljivi, pucaju, ljušte se ili su na neki drugi način slabi, morate posjetiti liječnika. Drugi važni čimbenici na noktima su boja i imaš li ili ne "bijele polumjesece" na bazi nokta. Vaši nokti trebaju biti zdravo ružičasti, što je pokazatelj da je sve u redu.

GALERIJA: Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama! 

1/6

Evo drugih boja koje se mogu pojaviti na noktima i ukazivati ​​na zdravstvene probleme: Crvena: sugerira da imaš visok krvni tlak. Bijela: sugerira da imaš nizak krvni tlak, probleme s cirkulacijom, nisku vitalnost ili moguće nutritivne nedostatke. Plava: Ako su ti nokti plavi u podnožju, možda imaš kardiovaskularnu slabost ili opet probleme s cirkulacijom. Žuta: To može značiti slabost jetre ili žučnog mjehura. Žuta je često povezana sa žuticom u tijelu, što ukazuje na endokrine probleme. Smeđa: Možda imaš slabost živčanog sustava ili nutritivne nedostatke koje moraš riješiti. Također ćeš htjeti potražiti "polumjesece" u podnožju noktiju. Ako oni nedostaju, to može značiti da tvoja štitnjača ne radi i da bi je trebao pregledati liječnik. To je osobito važno ako si često iscrpljena. Što otkriva linija ljubavi? Evo kako iz dlana pročitati hoćeš li se udati?

Na rukama ima puno vodoravnih linija: One su poznate kao "linije stresa", i to s vrlo dobrim razlogom. Crte stresa ukazuju na mnogo emocionalnih previranja i sugeriraju da je osoba uvelike pogođena lošim emocionalnim stanjem. Ako imate linije stresa na ruci, potražite terapeuta ili drugog stručnjaka kako bi vas uputio o načinima poboljšanja mentalnog zdravlja i prevladavanja stresnih okolnosti.

VEZANI ČLANCI: 

Koža vaših ruku ima neobičnu boju: Baš kao i vaši nokti, vaše će ruke vrlo lako otkriti puno o vašem zdravlju. Ako vam je koža na rukama obojena (što znači previše plava ili previše crvena), možda biste trebali razgovarati s liječnikom. Ako su vam ruke jako crvene, provjerite krvni tlak jer bi mogao biti visok. Isto tako, ako vaše ruke imaju plavkastu nijansu, možda imate nekih emocionalnih problema koji vas blokiraju, poput depresije.

U linijama na dlanu mnogo je "lanaca": To je pokazatelj da postoje emocionalni problemi koji uzrokuju mnogo problema u vašem životu. Poput linija stresa, to bi moglo sugerirati da na vašu sreću i tjelesno zdravlje utječu negativnosti u vašem životu. Možda čak i držite u sebi neke stvari koje bi trebalo "pustiti".

Sva ova pitanja su važna i ne smiju se zanemariti. Međutim, ako ste zabrinuti zbog onoga što vidite u svojim rukama, nemojte se opterećivati. Linije vaših ruku mogu se mijenjati i mijenjaju se, a kako rastete i rješavate svoje probleme s tjelesnim i mentalnim zdravljem, počet ćete uviđati kako vaše ruke ponovno ukazuju na vitalnost, dobrobit i zdravlje. Također, ako sumnjate da vam je potrebna pomoć na temelju onoga što vidite, potražite savjet liječnika kako biste izvršili promjene za koje mislite da su potrebne.

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti! 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:14 21.03.2024.

istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije