PROMO

Ekskluzivno u Mister Mot Zagreb: Nakon otvorenja u Qataru i Saudijskoj Arabiji, luksuzni talijanski brand PAL ZILERI napokon i u Hrvatskoj!

PAL ZILERI
Foto: Promo
1/10
15.06.2023.
u 10:31

Pripreme za proljeće naveliko su počele u Mister Mot-u!

Osim što ove godine slave 30 godina poslovanja, u rođendanskoj godini stižu i neki novi brendovi koje smo do sada mogli nabavljati samo u inozemstvu. Jedan od tih luksuznih brendova je i – PAL ZILERI – od ove godine je EKSKLUZIVNO dostupan samo u Mister Mot trgovini u centru Zagreba, Gundulićeva 15, a na jesen vas čeka i u trgovini u Splitu.

Foto: Promo

Foto: Promo

PAL ZILERI talijanski je luksuzni brend specijaliziran za svečanu i ležernu mušku odjeću, osnovan u Vicenzi, a danas mu je sjedište u Milanu. Zadnjih par godina, s novim brand managerom, usmjerili su se na mlađe muškarce koji obožavaju novu modernu eleganciju u kombinaciji s najfinije krojenim komadima. Kako se životni stil mijenja, tako se i moda prilagođava novim izazovima modernog života. Zato je nova kolekcija osmišljena za muškarce koji vole funkcionalne, udobne i komade prilagodljive različitim kontekstima i namjenama, a koje brend voli nazivati "Universal Explorer".

"Počeli smo s novom strategijom prije otprilike dvije godine, a sada vidimo rezultate ovog novog smjera. Vidimo da 'power suit' više nije jedini stil koji danas karakterizira mušku odjeću. Događa se kulturna revolucija koja je uvijek ishodište svake promjene, a predvode je mlađe generacije koje biraju što će nositi", pojasnio je Leo Scordo, brand CEO. "Mladi opet vole nositi svečanu odjeću, i to nakon dugo vremena u kojem su živjeli uglavnom u trenirkama. No, birajući nova odijela, žele drugačiji stav – odjeća se mora prilagoditi tijelu”, dodao je Scordo.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nakon nedavnog otvaranja nove trgovine mono brenda u Dohi, u Kataru, otvorili su novi mono brend u Ženevi, Švicarskoj, a ubrzo potom i u Riadu, u Saudijskoj Arabiji. Sada je na red došao i Zagreb, tako da je hrvatska modna scena bogatija za jedan suvremeni luksuzni brend – i to EKSKLUZIVNO u Mister Mot-u!

Foto: Promo

O MISTER MOT-u

Mister Mot prepoznat je kao mjesto luksuznih brendova i limitiranih kolekcija muške mode. Kako bi svakom muškarcu ponudio odjeću u kojoj će ostaviti najbolji mogući dojam, Mister Mot na svojim policama donosi izbor kvalitetnih muških odijela, te bogatog asortimana odjeće i obuće s potpisom pomno biranih modnih brendova kao što su Corneliani, Luigi Bianchi, Boggi Milano, Fay, Masel, Santoni, Sera FineSilk vrhunski su brendovi koje možete pronaći u zagrebačkom Mister Mot Multibrand Storeu. Osim toga, splitska lokacija nudi i nekoliko dodatnih brendova muške mode kao što su Karl Lagerfeld, Badlessarini i Strellson. Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2023. već je na policama tako da svakako provjerite ponudu u limitiranim izdanjima.

MISTER MOT je upravo zato više od brenda. To je mjesto gdje se njeguje gentlemanski pristup, životni stil i uživanje u malim luksuzima. Mjesto gdje se kupci vraćaju ne samo zbog jedinstvenih modnih kolekcija, već i zbog cijelog iskustva uživanja u kupovini – uz odabranu glazbu, osvježavajuće piće i svježe pripremljenu kavu.

Foto: Promo

Sve najnovije vijesti pratite i na Facebooku, Instagramu i TikTok-u.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije