"IDILIČNA" PRIČA

Elizabeth Hurley samohrana majka

16.11.2001.
u 00:00

Glumica Elizabeth Hurley izjavila je kako je presretna što će za manje od šest mjeseci postati majka, otkrivši kako je otac djeteta imućni filmski redatelj Steve Bing. No, naizgled idiličnu priču razgolitili su svjetski tabloidi špekulirajući kako njezin novi bogati odabranik navodno i nije bio baš oduševljen viješću da će ubrzo postati otac. Otad su njihovi kontakti svedeni na minimum.

U jednoj londonskoj bolnici, umjesto sadašnjeg momka, pratio ju je bivši - Hugh Grant, s kojim je Liz živjela proteklih deset godina. Je li to još jedan pokušaj njihova ponovnog zbližavanja? Odgovor daje Lizin bliski prijatelj novinar William Cash:

"Ne sumnjam da će joj Hugh dati podršku i biti uz nju, pogotovo sada, kad je u drugom stanju. Liz ima mnogo prijatelja i ako se odluči biti samohrana majka, oni će joj sigurno htjeti pomoći. No, Hugh će, kao bivši ljubavnik, očito imati važniju ulogu u njezinu životu, kao djetetov zamjenski otac, kum, nogometni trener, ili će ga barem voditi u ZOO. Inače, Liz je imala strahovite jutarnje mučnine, no sad se osjeća mnogo bolje. (žvu)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije